18 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Un suflu tânăr pentru un oraș împietrit! Arthur Faighel candidează în orașul Zimnicea

Arthur Faighel luptă pentru fotoliul de primar al orașului Zimnicea. Candidatul PNL spune că a decis să intre în această bătălie după ce a văzut că în alte orașe din țara noastră se poate trăi la standarde europene, iar Zimnicea a rămas împietrit în negura timpului.

”De când am decis să candidez, am analizat cu atenție cum funcționează alte administrații din țară, care își fac bine treaba. Un exemplu este Oradea. După cum probabil știți, este orașul care a reușit să atragă cele mai multe Fonduri Europene, așa că am vrut să aflu mai multe despre cum a reușit administrația de acolo să fie ALTFEL decât majoritatea.
Și am aflat că e nevoie, în primul rând, de o bună organizare, adică de o echipă a Primăriei care să cunoască nevoile reale ale orașului și care să aducă oameni competenți pentru a construi strategiile unor proiecte bune, solide ce vor schimba fața orașului.
Iar pentru a atrage Fonduri Europene, este crucial să formăm, cu grijă, echipe specializate pe acest tip de activitate. Vom utiliza diferite modele pe care le-au folosit și alte administrații din marile orașe.Astfel, fie că vom merge pe o echipă internă și vom face un parteneriat strategic, așa cum se întâmplă la Sibiu (orașul care în doi ani a obținut Fonduri Europeane în valoare de 75 mil. Euro), fie vom subcontracta o firmă privată care să ne ajute.
Doar alături de dumneavoastră, vom alege cea mai bună soluție pentru dezvoltarea orașului Zimnicea”, spune candidatul PNL pentru Primăria Zimnicea, Arthur Faighel.
Material promovat de SC TR Media news SRL la comanda PNL Teleorman. Cod mandatar financiar 21200012