Vremea a făcut ravagii în Teleorman! Curți și străzi inundate, copaci căzuți și incendii FOTO/VIDEO

Vremea a făcut ravagii în Teleorman. Mai multe curți și străzi au fost inundate, în ultimele ore, din cauza ploilor abundente căzute în tot județul.

Apa a intrat în curțile oamenilor

Cele mai mari probleme sunt, în aceste momente, în localitățile Calomfirești, Piatra, Buzescu, Țigănești, Cervenia, Lunca. Aici, apa a intrat în curți și a inundat mai multe drumuri comunale și străzi.

”O situație destul de complicată se regăsește la Calomfirești, unde sunt mai multe curți inundate, precum și străzi comunale. Detașamentul de pompieri Alexandria a trimis un echipaj în zonă”, anunță reprezentanții ISU Teleorman.

Pompierii ISU Teleorman intervin, în aceste momente, și în satul Prundu, comuna Lunca.

Probleme și în orașe

Nici zonele urbane nu au scăpat de probleme, după ce, în ultimele ore, a plouat aproape neîntrerupt. La Roșiorii de Vede, de exemplu, o curte a fost inundată.

În Alexandria, 4 curți au fost acoperite de ape. De asemenea, subsolul băncii BRD a fost inundat.

La Turnu Măgurele sunt 5 străzi inundate.

Vremea a făcut ravagii în Teleorman! Copaci căzuți pe carosabil și incendii

Vremea rea a creat și alte pagube, în afară de inundații. În comuna Buzescu, un stâlp de electricitate a luat foc. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de intervenția pompierilor alexăndreni și a unui echipaj CEZ.

Un copac a căzut pe carosabil, la ieșire din Alexandria spre Turnu Măgurele, pe DN 52 și a blocat circulația pe ambele sensuri.

Autoritățile sunt în alertă

Ploile nu par să se oprească prea curând, de aceea autoritățile sunt în alertă.

”S-a luat legătura cu toate comitetele pentru situații de urgență din localitățile afectate, acestea acționând cu mijloacele pe care le au în dotare. Este vorba despre motopompe, vidanje sau autocisterne. Pompierii militari teleormăneni intervin în sprijinul acestora cu peste 20 de motopompe”, anunță reprezentanții ISU Teleorman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *