Trafic restricționat pe E70! Autoturismele mai mici de 3,5 tone au interzis

Autoturismele și autocamioanele cu o masă mai mica de 7,5 tone nu pot circula pe Drumul European 70, în localitatea Drăgănești Vlasca.

Ca urmare a revărsării unor râuri, carosabilul a fost inundat fapt ce a condus la restricționarea ori închiderea circulației pe 3 drumuri județene și un drum național, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare.

3 drumuri închise sau restricționate

Astfel, drumurile închise în acest moment sunt: DJ 612B, pe raza localității Odobeasca și DJ 612A, pe raza localității Satu Vechi, iar cele restricționate, pentru vehiculele sub 3,5t, sunt DJ 503 Drăgănești Vlașca – Videle și DN 6 (E70) Drăgănești Vlașca – București.

Potrivit datelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, cea mai dificilă situație se regăsește în localitatea Dragănești Vlașca. În această localitate apa a inundat DJ 503, precum și DN6 ( E70). Pe drumul european circulația desfâșurându-se cu greutate.

Pe E70 nu se circulă

”Din cauza ieșirii din matcă a râului Câlniştea si pătrunderii apei pe carosabil, pe DN6, pe raza comunei Drăgăneşti Vlaşca, în judeţul Teleorman, s-a instituit restricţie de tonaj între localităţile Ghimpaţi (judeţul Giurgiu) şi Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman), în sensul că se interzice circulația autovehiculelor cu masa maximă totală autorizată  mai mică de 3,5 tone. Circulaţia autovehiculelor la care face referire restricţia a fost deviată pe DN61 Ghimpaţi (GR)– Milcovăţu (GR)– DJ612 Mereni (TR)– Videle (TR)– DJ503 Videle (TR) – Târnava (TR)– DC18 Comoara (TR)– ieşirea din Drăgăneşti Vlaşca (TR), pe DN6, spre Alexandria, si invers”, informează INFO Trafic.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *