14 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

mascati

Tâlhărit în propria casă pentru 500 lei și două telefoane mobile

Trei tineri și-au distrus viitorul pentru 500 lei și două telefoane mobile. Aceștia au intrat în casa unui bătrân și, după ce l-au lovit și l-au legat, i-au sustras bunuri și bani (două telefoane mobile și 500 de lei).

Tinerii își distrug viitorul

Puşcăriile din România sunt supraaglomerate. Majoritatea celor aflați în detenție sunt găinari şi borfaşi, care au furat fie porcul unui gospodar, fie lănţişorul de la gâtul unei trecătoare, ori au intrat cu „chei potrivite” în vreun apartament. Pentru câțiva zeci de lei, mulți tineri își distrug viitorul.

Polițiștii au identificat trei tineri din județul Teleorman, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie și lipsire de libertate asupra unui consătean.

Tâlharii au fost prinși

Polițiștii din Turnu Măgurele, sub coordonarea procurorului de caz au probat activitatea infracțională a trei bărbați cu vârste de 24, 34 și respectiv 35 de ani, doi din comuna Crângeni și al treilea din comuna Plopii Slăvitești, județul Teleorman, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. Victima infracțiunii este un bărbat în vârstă de 84 de ani, din comuna Plopii Slăvitești, județul Teleorman.

Tâlhărit pentru 500 lei și două telefoane mobile

Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 12/13 ianuarie a.c., cei trei bărbați au pătruns în imobilul bărbatului, l-au lovit, l-au legat pentru și i-au sustras bunuri și bani (două telefoane mobile și 500 de lei).

Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentați  Parchetului  de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele care a dispus măsura arestării preventive.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei persoane.