13 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Tâlhărit în plină stradă de doi copii de liceu! Victima, un bărbat de 57 de ani

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost tâlhărit în plină stradă. Tâlharii, doi copii în vârstă de 15, respectiv 17 ani. Ambii au fost prinși de polițiști. Unul dintre ei a fost arestat pentru 30 de zile.

Tâlhărit în plină stradă

Și-au distrus viitorul pentru câțiva zeci de lei. Vârsta hoţilor și a tâlharilor din judeţul Teleorman este într-o continuă scădere. Elevi de liceu sau chiar de școală generală au decis să renunţe la bucuria vârstei pentru a comite ilegalităţi. Un caz petrecut în plină stradă din orașul Zimnicea este cu adevărat tulburător. Doi minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au tâlhărit un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Bărbatul a fost lovit pe la spate

”Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Zimnicea a sesizat faptul că în noaptea de 15 spre 16 mai, în timp ce se deplasa spre domiciliul său, în parcarea din spatele unui bloc a fost urmărit de două persoane necunoscute care l-au lovit din spate, trântindu-l la pământ, după care i-au sustras un telefon mobil și 1000 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Golani de mici

Oamenii legii au deschis o anchetă, iar în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma verificărilor efectuate, au fost identificați autorii în persoana a doi minori în vârstă de 17, respectiv 15 ani, ambii din Zimnicea.

Împotriva tânărului de 17 ani Instanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.