carmen dan

Soţul ministrului de Interne a murit din cauza insuficienţei cardio-respiratorii şi a unui infarct

Insuficienţă cardio-respiratorie şi infarct miocardic acut. Acesta este rezultatul necropsiei în cazul soţului ministrului de Interne, Carmen Dan, găsit mort în propriul apartament. Potrivit polițiștilor, trupul neînsuflețit al lui Corneliu Dan a fost găsit de un membru al familiei.

Soțul ministrului de interne a fost găsit de tatăl său

”Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass media în legătură cu decesul sesizat în ziua de 3 iulie a.c. în localitatea Videle, facem următoarele precizări: Persoana decedată a fost găsită în casă de către un membru al familiei.

Cauza morţii certificată în urmă autopsiei este: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut. Persoana nu prezenţa urme de violenţă. Decesul a survenit conform evaluărilor medico-legale cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică în ziua de luni 2 iulie a.c.

Certificatul de deces a fost emis cu dată constatării, la 3 iulie a.c”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit, marţi, în apartamentul din Videle.

Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, având un salariu anual de 60.000 de lei, se arată în ultima declaraţie de avere a ministrului Carmen Dan.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *