mascati

Parchetul a început ancheta în cazul medicului care ar fi luat mită

Parchetul a început ancheta în cazul medicului care ar fi luat mită.

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria este suspectat de procurori că ar fi primit o sumă de bani drept mită. Doctorul, în vârstă de aproape 60 de ani, a fost denunțat de un pacient că i-ar fi cerut bani pentru a-i rezolva o problemă medicală. Angajații Direcției Generale Anticorupție au efectuat, ieri-după amiază, percheziții, atât la Spitalul Județean cât și la domiciliul medicului.

Parchetul a început ancheta în cazul medicului care ar fi luat mită.

Angajații Direcției Generale Anticorupție, care au efectuat, ieri, percheziții la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, au găsit asupra medicului Virgil Roșoiu o sumă de bani. Conform anchetatorilor, banii ar proveni de la un pacient căruia medicul ar fi trebuit să îi acorde îngrijiri medicale.

”În data de 06 martie 2018, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul ofițerilor Direcției Generale Anticorupție – SJA Teleorman, au efectuat două percheziții, la Spitalul Județean de Urgență Alexandria și la domiciliul medicului Virgil Roșoiu, suspectat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită. În cauză, organele judiciare au fost sesizate de o persoană cu privire la faptul că medicul a primit o sumă de bani pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pacient internat în cadrul secției medicale aparținând Spitalului Județean de Urgență Alexandria”, ne-a declarat procurorul Cristina Petrică, purtătorul de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Medicul Roșoiu, fost director medical la Spitalul din Furculești

Medicul bănuit că a luat mită este angajatul Spitalului Județean din Alexandria de mai bine de cinci ani.

Conform conducerii Spitalului Județean, medicul Virgil Roșoiu este angajatul instituției din 01 februarie 2013, în cadrul Secției Medicală, cabinet Ambulatoriu. Până în anul 2013 a fost director medical la Spitalul din Furculești.

Angajații DGA Teleorman au efectuat, ieri după-amiază, percheziții și la domiciliul medicului. Ulterior, acesta a fost adus la audieri. Ancheta este, în acest moment, în fază incipientă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman efectuează, în continuare, cercetări, urmând ca, în funcție de evoluția cazului, să ofere o soluție finală.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *