pompieri

Incendiu la Mănăstirea Sfântul Pantelimon! O persoană a murit

Tragedie în curtea Mănăstirii Sfântul Pantelimon! O persoană și-a pierdut viața într-un mod brutal.

Incendiu la Mănăstirea Sfântul Pantelimon

Un incendiu violent a izbucnit azi-noapte la un atelier de tâmplărie din curtea mănăstirii Sf. Pantelimon, din localitatea Siliștea Gumești.

La fața locului s-au deplasat 7 echipaje de pompieri, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție focul se manifesta generalizat, la întreaga construcție, pe o suprafata de aproximativ 500 mp, fără pericol de extindere la alte imobile deoarece acestea erau amplasate la o distanță mai mare.

A ars de viu

În momentul izbucnirii incendiului, în interiorul atelierului se aflau 3 persoane. Doua dintre ele reușind să iasă la timp, una fiind însă prinsă de incendiu, pierzându-și viata. Victima este un bărbat în vârstă de 59 de ani, care lucra acolo.

Intervenție dificilă

Pompierii militari au reușit să stingă în totalitate focul după aproape 7 ore de intervenție.

Au ars ori au fost distruse bunuri estimate la suma de 100.000 de lei, reprezentand acoperisul atelierului, realizat din lemn învelit cu țiglă ceramică, mai multe aparate și mașini electrice de prelucrare a lemnului, 3 butelii de gaz, 2 autoturisme parcate în imediata apropiere, 8 tone de lemne de foc.

Din primele cercetari efectuate la fața locului, a reieșit că focul a izbucnit cel mai probabil de la un cablu electric defect care alimenta aparatele de prelucrare a lemnului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *