Ghiocelul de aur merge la Buzău

Ghiocelul de aur şi-a desemnat câştigătorii! Trofeul mult râvnit a fost câştigat de Diana Mihalașcu, o adolescentă de 16 ani din Buzău. Pe scena festivalului de muzică uşoară românească au urcat 15 concurenţi din întreaga ţară care au făcut tot posibilul să impresioneze juriul de specialitate şi publicul numeros. Dintre aceştia, unul a fost din judeţul Teleorman.

Ghiocelul de aur a ajuns la Buzău

S-a tras cortina peste a 49-a ediţie a unuia dintre cele mai longevive festivaluri de muzică uşoară. Muzică live, show de excepţie, organizare senzaţională şi voci bunicele. Aşa a arătat una din cele mai bune ediţii ale Festivalului naţional de muzică uşoară ”Teleorman Pop Fest” dotat cu trofeul ”Ghiocelul de Aur”.

Juriul festivalului a fost compus şi în acest an din specialişti: compozitorul Viorel Gavrilă, realizatorul media Titus Andrei, Dan Dimitriu, compozitor și membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. După o atentă analiză, aceştia au decis ca mare premiu să-i fie acordat Dianei Mihalașcu, o adolescentă de 16 ani din Buzău.

Cezar Gună a primit premiul de popularitate

Singurul teleormănean participant în concurs, Cezar Gună , a fost răsplătit cu premiul de popularitate. Acesta este câştigătorul Locului I al Fazei naţionale a concursului ”Talent show”, locului al II-lea al concursului de muzică “T – Voice” 2014 şi al marelui trofeu al aceluiaşi concurs, ediţia din 2012.

În acest an a fost acordat și premiul Centrului Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale. Acesta a revenit Catincăi Popa, o elevă de 16 ani din București.

Ceilalți câștigători au fost: Premiul al III-lea, Roșu Ana Maria – 22 ani, studentă, Neamț; premiul al II-lea, Savu Ioana Teodora – 16 ani, București, iar Ioana Gherghina – 25 ani, studentă, București.

Spectacole de excepție

Şi în acest an organizatorii au pregătit iubitorilor de muzică recitaluri în afara concursului, susţinute de solişti şi trupe cu renume pe scena românească precum Holograf, Fly Project, Anna Lesko şi Cătălin Crişan.

În cei 49 de ani de la înfiinţare, pe scena festivalului “ Ghiocelul de aur” de la Alexandria au urcat zeci de tineri care şi-au deschis astfel drumul unei cariere în muzică. Printre aceştia, Mihai Trăistariu şi Narcisa Suciu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *