29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

8 DRUMURI DIN TELEORMAN SUNT ÎNCHISE CIRCULAȚIEI RUTIERE!

8 drumuri din județul Teleorman sunt în continuare închise circulației rutiere. Administratorii drumurilor naționale și județene acționează pentru deblocarea tronsoanelor de drumuri închise.

Se încearcă menținerea în circulație a principalelor sectoare de drum, astfel încât să existe în permanență rute ocolitoare care să fie folosite, atât de serviciile de urgență (personal medical, pompieri, jandarmi și polițiști), cât și de cetățeni.

În ciuda eforturilor rămân în continuare drumuri blocate închise.

–              DN65A: Rosiorii de Vede – Turnu Măgurele;

–              DJ 504: Alexandria – Cernetu;

–              DJ 506: Merișani – Băbăița; Mîrzănești – Teleormanu; Bragadiru – Bujoru; Scurtu Mare – Talpa Ogrăzile;

–              DJ612A:  Roșiorii de Vede (Spital TBC) – Balta Sărată; Crângeni – Plopii Slăvitești;

–              DJ703: Necșești – Gărăgău;

–              DJ 612: Călinești – Antonești;

–              DJ601B: Siliștea – Cosmești;

–              DC 18: Drăgănești Vlașca – Comoara.

Având în vedere faptul că circulația pe principalele drumuri naționale și județene se desfășoară în condiții de iarnă, fiind îngreunată de zăpada căzută în ultimele zile, autoritățile solicită teleormănenilor ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze în prealabil dacă pe traseul ales nu sunt impuse anumite restricții ori dacă drumul este închis/blocat.

Bacul de la Zimnicea rămâne la țărm

La punctul de trecere a frontierei de pe raza orașului Zimnicea, circulația cu bacul se menține închisă, iar la Turnu Măgurele, aceasta a fost reluată.

Nu sunt probleme cu energia electrică

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, operatorul de distribuție nu a mai raportat că ar mai fi probleme la nivelul județului Teleorman.

Cod PORTOCALIU de ger

La această oră este în vigoare avertizarea Agenției Naționale de Meteorologie de Cod Portocaliu de Ger, până vineri, 02 martie a.c., ora 20.00, când temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -6 grade, iar cele minime, accentuate de rafalele de vânt, între -22 și -12 grade.