restrictii circulatie

Circulație restricționată pe E70 în comuna Dragănești – Vlașca

Semafoare peste semafoare. Minute în șir de așteptare. De asta au parte șoferii care pleacă de la Alexandria spre București sau invers. Pe lângă semaforul de la podul de peste râul Vedea aceștia trebuie să îndure și semaforul din Drăgănești-Vlașca. La nici jumătate de an de la recentele reparații, trecerea la nivel cu calea ferată s-a deteriorat și are nevoie de alte reparații.

Circulație restricționată pe E70

Șoferii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Vă așteaptă 3 zile de coșmar dacă faceți naveta între Alexandria și București. Din cauza unor lucrări de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată din comuna Drăgănești Vlașca, circulația în zonă va fi restricționată.

Astfel, în perioada 15 mai – 17 mai, pe DN 6, în zona barierei din Dragănești – Vlașca, circulația se va desfășura alternativ, dirijată cu semafoare

Nu vă enervați

Șoferii sunt sfătuiți să-și păstreze calmul. Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat, polițiștii recomandă conducătorilor de autovehicule să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care asigură în zonă dirijarea și supravegherea traficului rutier. Aceștia sunt sfătuiți să nu depășească coloana de autovehicule oprite la indicatorul ”stop” și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră.

De asemenea, să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis și să nu claxoneze inutil. Și cel mai important să circule cu o viteză legală, adaptată la condițiile de drum.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *