13 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Chinezii promit noi investiții în Teleorman

Investitorii chinezi vor să vină în Teleorman, la Roșiorii de Vede, mai exact. O delegație de oameni de afaceri și de reprezentanți ai administrației chineze a venit deja la Roșiorii de Vede și și-a exprimat intenția de a investi, mai ales în agricultură și în industria textilă.

Delegația chineză a fost primită de europerlamentarul Viorica Dăncilă, alături de președintele Consiliului Județean Teleorman și de primarul și viceprimarul municipiului Roșiorii de Vede.

Oficilalitățile teleormănene sunt încrezătoare în fructificarea vizitei delegației din China în municipiul teleormănean.

”Agricultura și industria textilă sunt două domenii de activitate importante pentru locuitorii din Roșiorii de Vede, unde, o delegație din provincia Binzhou, China, ar dori să investească. Am primit această delegație și le-am prezentate toate domeniile în care s-ar putea investii și toate oportunitățile pe care le oferă municipiul nostru.

Au plecat încântați și sunt convinsă că multe dintre lucrurile discutate se vor concretiza în fapte”, a scris europerlamentarul Viorica Dăncilă pe pagina personală de Facebook, în legătură cu vizita delegației chineze.

Aceeași Mărie, altă pălărie

În urmă cu 2 ani alți chinezi au fost aduși în Teleorman, la acea dată de Liviu Dragnea, pentru a ridica hidrocentrala pe Dunăre în apropiere de comuna Seaca. Vremea a trecut, iar proiectul a fost uitat. Sperăm ca de această dată să existe o intenție clară a investitorilor.