țigani

Bătaie între țigani! 16 au fost ridicați de poliție, 7 au rămas în arest

Răfuială între țiganii din Alexandria. Două clanuri rivale au încercat să-și ”regleze conturile” în legea lor: cu săbii și cuțite. Din păcate pentru ei, această lege nu este acceptată și de legea românească, iar bătăușii au fost ”săltați” de poliție. 7 au fost arestați, iar unul a reușit să scape înainte de intervenția polițiștilor.

Bătaie între țigani

Bătaie, săbii, cuțite și focuri de armă. Toate acestea s-au petrecut în municipiul Alexandria. Opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 64 de ani, toţi din municipiul Alexandria, s-au deplasat cu un autoturism la locuinţa unei persoane de pe strada Cuza Vodă din aceeași localitate. Acolo au găsit la poarta casei, în stradă, pe alte 8 persoane.

Fără a sta prea mult pe gânduri, cei opt suspecţi au coborât din autoturism având asupra lor săbii şi alte obiecte ascuţite periculoase şi au agresat fizic persoanele aflate la poartă. Luate pe nepregătite, acestea s-au refugiat în curtea casei. Altercația între cele două grupuri continuând peste gard.

Poliția a trecut la timp

Din fericire, exact în acel moment, un echipaj al Poliției Alexandria trecea prin zonă și a observat scandalul. Cei doi agenți au intervenit imediat în aplanarea acestuia. Petru că nu-i puteau liniști pe agresori, agenții au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, aceştia executând mai multe focuri de armă în plan vertical.

Un rănit grav

Urmare a agresiunilor fizice ale suspecţilor, una dintre victime a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Alexandria pentru îngrijiri medicale, fiind internată cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut, politraumatism prin agresiune fizică, plagă înjunghiată hemitorace posterior şi gambă stângă”.

”Au fost conduse la sediul poliției un număr de 16 persoane participante la conflict, iar în urma desfășurării activităților, echipele operative constituite au stabilit, participanții și identitățile acestora, întocmind în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, fiind reţinuţi şapte suspecţi faţă de care se continuă cercetările, cu propuneri de arestare preventivă”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.

Un adevărat arsenal

De  la fața locului au fost ridicate spre confiscare trei săbii, un topor, cinci cuțite cu ramă rabatabilă, două bastoane telescopice, iar cu ocazia verificării autoturismului au mai fost descoperite alte două cuțite cu ramă rabatabilă.

Unul dintre suspecți a reușit să fugă înainte de intervenția polițiștilor. Pentru că se sustrage urmăririi penale, oamenii legii întreprind investigații specifice de cercetare şi prindere în vederea luării măsurilor legale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *