Accident deosebit de grav în Teleorman! S-a activat Planul roșu de intervenție FOTO

Video

 video 2

Update 2

Bilant final accident: 15 persoane implicate în accident. 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost transportate la Spitalul Județean Alexandria, 3 la spitalele din București (1 cu elicopterul și 2 cu ambulantele de terapie intensivă ale ISU MB)

O persoană decedată (șoferul autoturismului).

Update

8 victime au fost transportate la Spitalul județean de Urgență din Alexandria. O persoană decedată (șoferul autoturismului).

În microbuz se aflau 12 persoane.

Forțele de intervenție au fost suplimentate pe timpul operațiunilor de salvare, la fața locului ajungând 5 ambulanțe SAJ, 4 SMURD uri, 1 ATPVM și un elicopter SMURD cu medic.

Medicul de pe elicopter a coordonat operațiunile medicale șia asigurat triajul persoanelor rănite.

Toate cele 8 persoane sunt conștiente și stabile cu multiple traumatisme.

Știrea inițială

Accident deosebit de grav în Teleorman. O persoană a murit și alte 12 sunt rănite. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zeci de minute, în localitatea Bujoreni.

 Accident deosebit de grav în Teleorman

Conform reprezentanților ISU Teleorman și ai Poliției Județene, un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz, în localitatea Bujoreni. În urma impactului, o persoană a murit și alte 12 sunt rănite. La fața locului s-au deplasat o autoutilitară de transport victime multiple, două ambulanțe și două echipaje SMURD .

Autoritățile au luat decizia de a activa Planul roșu de intervenție.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce le vom avea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *