Teleormănenii s-au mobilizat! 70 de plângeri împotriva celui care și-a maltratat câinele

Teleormănenii dau dovadă de mult spirit civic. Peste 70 de plângeri penale au fost depuse la Poliția Teleorman împotriva fostului profesor din Turnu Măgurele care și-a maltratat câinele. Oamenii vor să se facă dreptate, iar bărbatul să răspundă pentru barbaria sa.

Un bărbat de 72 de ani din Turnu Măgurele, a stârnit reacții dure din partea oamenilor, după ce a fost surprins și filmat în timp ce își maltrata câinele. Filmarea cu fapta sa a fost postată pe internet, așa că polițiștii din Teleorman s-au autosesizat și au întocmit un dosar penal.

Bărbatul se apără și spune că animalul era plin de paraziți

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că voia să scape mai demult de câine, un ciobănesc metis, așa că l-a dus, inițial, la o stână din apropiere. Numai că ciobanii l-au chemat să-și ia animalul înapoi, pe motiv că este agresiv. Și pentru că era murdar și avea paraziți, bărbatul a decis să lege câinele cu o sfoară de mașină pentru a-l transporta acasă. Vezi video cu întâmplarea

O asociație pentru protecția animalelor a luat câinele

În urma traumei, câinele a suferit răni și a fost îngrijit de un medic veterinar. Acum, a primit adăpost din partea unei asociații pentru protecția animalelor din Roșiorii de Vede.

70 de plângeri împotriva celui care și-a maltratat câinele

În ceea ce îl privește pe bărbatul de 72 de ani, acesta a devenit subiectul a zeci de petiții trimise de oameni pe adresa Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, care cer sancționarea sa. Până în dimineața zilei de 29 mai, adică la nici 24 de ore de la apariția filmulețului, pe numele bărbatului din Turnu Măgurele au fost primite peste 70 de plângeri.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă amendă sau chiar închisoare între 3 luni și un an.
5 thoughts on “Teleormănenii s-au mobilizat! 70 de plângeri împotriva celui care și-a maltratat câinele

 1. florin

  Inchisoare, tata! Iar cand va fi dus spre penitenciar, sa fie legat de o masina si dus asa, cum faceau cawboy cu talharii!

  Reply
 2. Denise

  Cum adica daca va fi gasit vinovat??? E vinovat in mortii lui. Ce alte dovezi mai vreti? Nu are nicio scuza!!!!

  Reply
 3. Danut

  Nu uitati ca autoritatile locale sustin asemenea oameni, dovada, au impanzit orasul Alexandria cu tablite ”interzis accesul animalelor” iar politia locala ”aparatorii florilor”, hartuiesc proprietarii de animale si ii sicaneaza ori de cate ori au ocazia.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *